Ceai de armurariu (Gramaj: 50g)
Armurariul, sau silimarina, denumire provenita din latinescul Silybum marianum, este una dintre cele mai des folosite plante in medicina populara de mii de ani. S-au constatat numeroase efecte ale ceaiului de armurariu, printre care si cele asupra ficatului. Proprietatile antiinflamatorii ale compusilor din infuzia de ceai de armurariu il recomanda ca adjuvant in ameliorarea durerilor cauzate de artrita, migrene, articulatii cu probleme, afectiuni digestive si multe altele. In cazul diferitelor probleme digestive, cum ar fi constipatia, balonarea sau crampele, specialistii pot recomanda si consumul de ceai de armurariu, pe langa tratamentul medicamentos. Astfel, ceaiul de armurariu ne poate ajuta sistemul digestiv sa functioneze normal iar nutrientii sa fie absorbiti in cantitatea de care avem nevoie. Consumul de ceai de armurariu ne poate ajuta si sa ne detoxifiem organismul, avand efect diuretic. In plus, se pare ca armurariul ne ajuta si sa luptam contra radicalilor liberi, responsabili de imbatranirea organismului si de dezvoltarea anumitor afectiuni. Ingrediente: seminte de armurariu (Silybum marianum). Produs in UE. Merge cu: se consuma fara a fi acompaniat de alimente; Recomandari de servire: Poti adauga o felie de lamaie sau de portocala pentru un gust si mai placut. Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 100°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2-2.5 gr) si lasati la infuzat timp de 8-10 minute. Dozaj portie 2-2.5 grame Temperatura apa 100 ° C Timp de preparare 8-10 minute Valori nutritionale Per 100g Nivel teina Energie (kj/kcal) 18/4 Grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g Carbohidrati 0g din care zaharuri 0g Proteine 0g Sare 0.03g
https://www.xos.ro/reduceri/artaceaiului.ro/ceai-de-armurariu-gramaj-50g
https://www.xos.ro/@@site-logo/logo.png