Yellow Tea Huang Xiao (Gramaj: 50g)
Ceaiul galben este una dintre cele mai rare specialitati de ceai. Era un ceai foarte apreciat mai ales in perioada dinastiilor Ming si Qing. Metoda de preparare a ceaiului galben a fost pierduta la un moment dat si regasita dupa 1970. Ceaiul galben este originar din provinciile Anhui, Sichuan si Hunan. Citeste aici un articol despre caracteristicile care fac din ceaiul galben un ceai special. Ingrediente: ceai galben Huang Xiao. Tara de provenienta a ingredientului principal: China. Produs in UE. Merge cu: orez, salate simple; Recomandari de servire: In cazul suprainfuzarii, ceaiurile verzi si albe pot capata un gust usor amarui. Pentru o aroma mai puternica, poti folosi o cantitate mai mare de ceai in locul cresterii duratei de infuzare. Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte (90-95°C) peste o lingurita de ceai si infuzati 2-3 minute. Dozaj portie 2 grame Temperatura apa 90-95°C Timp de preparare 2-3 minute Valori nutritionale Per 100g Nivel teina Energie (kj/kcal) 0/0 Grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g Carbohidrati 0g din care zaharuri 0g Proteine 0g Sare 0g
https://www.xos.ro/reduceri/artaceaiului.ro/yellow-tea-huang-xiao-gramaj-50g-1
https://www.xos.ro/@@site-logo/logo.png